Suljetut akut

Midac suljetut akut

Midacin suljetut akut soveltuvat varavoimaksi telecom- ja UPS-sovelluksiin, sekä sähkön tuottoon ja jakeluun. Laadukkaat komponentit, oikea muotoilu, korkea ominaisvoima sekä lyijy-kalsium-tina metalliseos antaa akuille luotettavaksi todistetun teknologian, pitkän eliniän ja korkean suorituskyvyn. 

Tekniset tiedot ja standardit

EUROBAT 10+ ja 12+ vuoden käyttöikä kestovarauksessa 20°C
Ei vaadi vesitystä
EN-standardien mukainen

Katso lisätietoa Midac suljetuista akuista tästä: (ENG)


NPP suljetut akut

NPP kattaa koko suljettujen lyijyakkujen sarjan sekä litiumakut. NPP laajasta valikoimasta löytyy akkuvaihtoehtoja kaikkiin tarpeisiisi, oli kyseessä sitten UPS-järjestelmät, tietoliikennejärjestelmien varavirran turvaaminen tai vaikkapa aurinko- tai tuulivoimaloiden akkuvarastointijärjestelmät. 

NPP kiinnittää erityistä huomiota laadunvalvontaan. NPP valvoo tiukasti tuotantoa raaka-aineesta lopputuotteeseen, mikä varmistaa jokaisen akun korkean laadun.

Katso lisätietoa NPP suljetuista akuista tästä: (ENG)


Monbat suljetut akut

Monbat akkuvalikoimasta löydät akut moniin eri käyttötarkoituksiin teollisuuden tai hätätilanteiden varavirtatarpeista tietoliikennelaitteiden toiminnan varmistamiseen.

Kattavasta valikoimasta löytyy myös laaja kattaus akkuja, jotka ovat suunniteltu kestämään korkeita käyttölämpötiloja. Näissä poikkeuksellisissa olosuhteissa akuston on oltava turvallinen ja luotettava. Oransseilla napasuojilla varustetut Monbat HVR korkean lämpötilan akut ovat suunniteltu kestämään näitä karuja lämpötiloja.  


Täytä alla oleva lomake ja pyydä tarjous. Vastaamme myös kaikkiin mahdollisiin akkukysymyksiisi ja autamme ratkaisemaan huolesi.

Du kan alltid få service av oss på finska, svenska eller engelska!
You can always get service from us in Finnish, Swedish or English!

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu