Ota yhteyttä ja anna meidän auttaa!

Avoimet akut

Midac OPzS ja MSP yksittäiskennot

Avoimet Midac OPzS ja MSP yksittäiskennot soveltuvat kaikkiin teollisiin käyttökohteisiin joissa tarvitaan perinteistä, luotettavaa ja pitkä-ikäistä varavoimaa. OPzS ja MSP kennoissa on putkilevyt, jotka takaavat pidemmän käyttöiän massalevyakkuihin verrattuna. Molemmissa akkumalleissa on keraamiset räjähdyksenestotulpat, jotka on testattu UL-standardin mukaisesti. RE-tulpat päästävät akun sisältä tulevat kaasut vapautumaan akun ulkopuolelle, mutta ne estävät palon leviämisen akun sisälle ja tekevät akusta entistä turvallisemman. Midac avoimia akkuja saa 2V yksittäiskennoina sekä 6V ja 12V ryhmäakkuina. 

MIDAC OPzS yksittäiskennojen isot putkilevyt ovat lyijy-seleeni seosta, mikä takaa pitkän eliniän, mahdollisimman vähän huoltoa ja parhaat ominaisuudet syklisiin - ja paikallisakkukäyttöihin. OPzS akkuja on ollut käytössä monenlaisissa kohteissa jo vuosikymmeniä ja ne ovat todistaneet suorituskykynsä ja toimintavarmuutensa kerta toisensa jälkeen. OPzS akkujen kirkas ja kestävä styreeni-akryylinitriili (SAN) kotelo mahdollistaa akkunesteen tason tarkistamisen helposti.

Midac MSP yksittäiskennot ovat ominaisuuksiltaan samantapaisia kuin OPzS akut. MSP:t ovat kooltaan OPzS akkuja pienempiä ja niiden valkoinen läpikuultava polypropeeni kotelo on hieman OPzS akun koteloa himmeämpi. Vaikka MPS akkujen kotelo ei ole täysin läpinäkyvä, akkunesteen tason näkee kotelon läpi helposti. 

TEKNISET TIEDOT

 • OPzS: 100Ah - 3000Ah

 • MSP: 119Ah - 525Ah

 • DIN STANDARD mukainen.

 • Vesitysväli 3- 5 vuotta kestovarauskäytössä, normaaleissa olosuhteissa.

 • Pitkä ikä yli 20 vuotta kestovarauksessa 20 °C.

 • Itsepurkaus alle 2 % / kuukaudessa.

 • Hyvin pieni kestovarausvirta.

 • Tuuletuksen tarve: SFS-EN 50272-2: 2001 mukaisesti.

 • Optio: Katalyyttitulpat. Vähentää vesityksen tarvetta ja puolittaa ilmanvaihdon tarpeen. (Katso sivun alaosasta)

Katso lisätietoa Midac avoimista akuista tästä: (EN)


Midac OPzS ryhmäakut

Avoimet Midac OPzS ryhmäakut soveltuvat käyttökohteisiin joissa tarvitaan perinteistä, luotettavaa ja pitkä-ikäistä varavoimaa. Moderni lisäaineistus minimoi huolto-kustannukset.

Midac OPzS ryhmäakut valmistetaan matala-antimoni seostetuista putkilevyistä, mikä takaa pitkän eliniän, mahdollisimman vähän huoltoa ja parhaat ominaisuudet syklisiin - ja paikallisakkukäyttöihin. OPzS akkuja on ollut käytössä monenlaisissa kohteissa jo vuosikymmeniä ja ne ovat todistaneet suorituskykynsä ja toimintavarmuutensa kerta toisensa jälkeen. OPzS akkujen kirkas ja kestävä styreeni-akryylinitriili (SAN) kotelo mahdollistaa akkunesteen tason tarkistamisen helposti.

Kaikissa OPzS ryhmäakuissa on keraamiset räjähdyksenestotulpat, jotka on testattu UL-standardin mukaisesti. RE-tulpat päästävät akun sisältä tulevat kaasut vapautumaan akun ulkopuolelle, mutta ne estävät palon leviämisen akun sisälle ja tekevät akusta entistä turvallisemman.

TEKNISET TIEDOT

 • OPzS: 50Ah - 300Ah

 • DIN STANDARD mukainen.

 • Vesitysväli 3- 5 vuotta kestovarauskäytössä, normaaleissa olosuhteissa.

 • Pitkä ikä yli 15 vuotta kestovarauksessa 20 °C.

 • Itsepurkaus alle 2 % / kuukaudessa.

 • Hyvin pieni kestovarausvirta.

 • Tuuletuksen tarve: SFS-EN 50272-2: 2001 mukaisesti.

 • Optio: Katalyyttitulpat. Vähentää vesityksen tarvetta ja puolittaa ilmanvaihdon tarpeen. (Katso sivun alaosasta)

Katso lisätietoa Midac avoimista akuista tästä: (EN)


Katalyyttitulpat

Avointen lyijyakkujen käyttöikään vaikuttaa merkittävästi akun sisäisen elektrolyyttitason ylläpitäminen. Kennon alhainen elektrolyyttitaso lisää merkittävästi akun vaurioitumisriskiä sekä mahdollista räjähdysvaaraa. Asteittainen vesihävikki kiihdyttää kennojen korroosiota ja itsepurkautumisnopeutta.

Katalyyttitulpat kehitettiin tämän rajoituksen voittamiseksi, sillä ne yhdistyvät uudelleen veden ja syntyvän happivetykaasuseoksen akun latauksen tai valmiustilan aikana. Katalyyttitulpat, jotka ovat asennettu kunkin kennon yläosaan, muodostavat uudelleen elektrolysoitua vettä soluun vedyn ja hapen katalyyttisen rekombinaation avulla, mikä laajentaa merkittävästi akun käyttöikää ja tarkastusväliä.  

Avoimien akkujen täyttäminen voi olla työlästä ja jos akusto sijaitsee syrjäisellä alueella, huoltotyöt voivat olla muutenkin haastavia. Katalyyttitulpat tekevät avoimista akuista entistä toimintavarmempia ja vähentää huoltotöitä pienellä ja yksinkertaisella katalyyttitulpalla.

Mallit:

MCP500 - kennokapasiteetti 500Ah asti

MCP1000 - kennokapasiteetti 1000Ah asti

Katso lisätietoa Midac katalyyttitulpista tästä: (EN)


Täytä alla oleva lomake ja pyydä tarjous. Vastaamme myös kaikkiin mahdollisiin akkukysymyksiisi ja autamme ratkaisemaan huolesi.

Du kan alltid få service av oss på finska, svenska eller engelska!
You can always get service from us in Finnish, Swedish or English!

jQuery Tlačítko na začiatok by William from Wpromotions.eu