banneri1

Varaajat

Olemme toimittaneet 90-luvun alusta tasasuuntaajia vaativiin teollisuuskäyttöihin. Suomessa toimivat sähkölaitostoimittajat ovat myös käyttäneet niitä useissa ulkomaan projekteissa ympäri maailmaa. Enercotekin presidenttisarjan varaajat Urho, Kaarlo ja Tarja, ovat osoittautuneet luotettaviksi. Nämä toimivat hakkuritekniikalla ja mahdollistavat myös N+1 varmennuksen.

Teemme yhteystyötä myös muiden varaajavalmistajien kanssa. Kotimaiset Ellego Powertec ja Elcon Solutions antavat meille mahdollisuuden toimittaa räätälöityjä DC-järjestelmiä. Ruotsalainen Rättkraft, Ranskalainen AEES ja italialainen ADEL täydentävät valikoimamme ja kilpailukykymme.

Ellego Powertec Elcon RKA Power Mees Adel System

KYSY - Me vastaamme!

*Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Enercotek Oy
Gumbontie 13
01120 VÄSTERSKOG

Y-tunnus: 09907602
Puh: +358408098677

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Enercotek Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

 

Enercotek Oy

Gumbontie 13

01120 VÄSTERSKOG

Puh. +358 40 809 8677

 

Tarkemmat yhteystiedot tai pyydä tarjous!